Creative by RS is een webshop voor fashion lovers. Met verschillende musthaves voor jouw garderobe. We proberen zoveel mogelijk uniek te blijven, daarom verkopen we verschillende producten, bijvoorbeeld vintage. '' It's old but still gold. ''  Wij geloven dat een webshop die blijft vernieuwen een goede webshop is, daarom blijven we steeds op zoek naar de leukste musthaves en naar de beste vintage kleding

New.
We verkopen nieuwe accessoires en kleding. Deze accessoires en kleding zijn musthaves die je echt wilt hebben in jouw garderobe. We proberen deze musthaves zo vaak mogelijk te vernieuwen, zodat de klant keuze genoeg heeft.

Vintage. 
" Why should I buy Vintage? "
Dit is de vraag die veel mensen stellen. Wij van Creative by RS zijn gek op vintage. Waarom iets nieuws kopen als je uniek wilt zijn? Veel van de bekende sterren kopen vintage kleding. Het voordeel met vintage kleding is dat er meestal maar 1 stuk van is en daardoor uniek is. Vintage producten hebben een geschiedenis, een schattig vintage jurkje dat goede tijden en slechte tijden heeft meegemaakt en toch er nog zo fantastisch uit ziet! Daar houden we van! Combineer vintage met nieuw en je hebt jou stijl! 

We hopen dat jij net zo verliefd bent op onze producten als wij zijn. 

With lots of love,

Creative by RS. Achter de schermen.
Mijn naam is Romy en ik ben 25 jaar jong ;) Ik werk bij een retro & vintage winkel. Daarnaast ben ik graag bezig met dingen, zoals bijvoorbeeld stoelen of tafels, opknappen en met kleding maken en of verkopen! Ik vind het super als mensen blij zijn met mijn werk of met mijn producten.  Heb jij nou vraagjes? Ik ben zeker bereid om ze te beantwoorden! Je kan even een mailtje sturen naar info@creativers.nl of natuurlijk op de contact pagina. 

Groetjes van mij! Ik hoop dat jullie me website leuk vinden!

 

© 2015 - 2024 Creative by RS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel