Afkoelingsperiode

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@creativers.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is

Retourneren
Is het item toch niet helemaal wat je in gedachten had? Dat kan gebeuren! Meld je retour aan door een mail te sturen aan Info@creativers.nl en vermeld daarin je naam, ordernummer, product en met de reden van retour. Vervolgens kun je de retour (op de kosten van ons!) terug sturen naar onderstaand adres. Wij dienen de retour binnen 14 kalenderdagen ontvangen te hebben. 

We zullen het aankoopbedrag binnen 14 kalenderdagen terugstorten op jouw rekeningnummer. 

Ruilen
Wil je jouw producten ruilen voor een andere maat? Dat is geen probleem! Meld je retour aan door een mail te sturen aan info@creativers.nl en vermeld daarin je naam, je ordernummer, het product en de reden voor het ruilen (Bijv. grotere/kleinere maat, andere kleur). Vervolgens kun je de retour (op de kosten van ons!) terug sturen naar onderstaand adres in Sommelsdijk. 

Creative by RS.
Weth. Swagemakersstraat 4 
4756 AN Kruisland

LET OP: Vergeet bij aanmelding niet je ordernummer, product(en) en reden van retour te vermelden.
LET OP: Vergeet de pakbon niet bij je retour te voegen.

© 2015 - 2024 Creative by RS | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel